Tekst en prijswijzigingen onder voorbehoud januari 2019

Goeie! 

 

Oftewel, Hallo!

 

Wij zijn familie Kooistra en wonen op de karakteristieke stelpboerderij Gerkema Zathe in het pittoreske dorpje Warstiens. Warstiens ligt in de wijdse provincie Friesland, zo'n 8 km onder Leeuwarden. Gerkema Zathe ligt aan het Langdeel, een breed vaarwater tussen Leeuwarden en Eernewoude. 

 

Op Gerkema Zathe wordt er al vijf generaties lang geboerd door de Kooistra's. In 2007 hebben wij ons biologische melkveebedrijf uitgebreid met een boerderij camping. Op deze site informeren we u over ons veelzijdig bedrijf en de omgeving. 

Onze trots.. de koeien!

Op ons biologisch melkveebedrijf houden we ruim 100 koeien met bijbehorend jongvee. Van het jongvee verblijven ongeveer 35 pinken in de zomermaanden in het nabijgelegen natuurgebied 'de âlde feanen'.
 
Naast koeien, hebben we schapen, kippen en wat kleinvee.
 
In overleg kunt u bij verblijf op de camping altijd komen kijken bij het melken. We leggen u graag van alles uit over het boeren op een biologisch bedrijf. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om hun 'boerderij-diploma' te behalen. 

 

Graag nodigen we u uit om 'het boeren leven' zelf te ervaren of gewoon even heerlijk tot rust te komen op onze prachtige camping.